Kamenné svícny

Kamenné svícny jsou hezkou dekorací, která potěší každého. Vyrábějí se z různých minerálů nebo himalájské soli. Do svícnů se vkládá čajová svíčka, která rozehřeje kámen. Svícen vypadá velmi efektně a může být z různých druhů hornin.

Jako svícen může sloužit i plátek achátu, který se postaví před svíčku a ta jej prosvěcuje. Nádherně vynikne jeho struktura a pruhy v něm. Každý plátek achátu je zcela originální. Achát je považován již od dávných dob za kámen ochrany, síly a harmonizační.

Přináší sebedůvěru a odstraňuje pocity méněcennosti. Pomáhá překonat negativní pocity, navozuje bezpečí a jistotu, kterou vám dodá, když se budete dívat na jeho krásné proměnlivé barvy. Používá se jako kámen ochrany a čistí domácnost od napětí.

Uklidňuje rozjitřené vztahy a ztišuje přehnané emoce. K dárku přidejte přání s citáty. Pro milovanou osobu zvolte citáty z lásky.

Chcete se dozvědět více o dalších zajímavostech, módě či špercích nebo o drahých kovech? Podívejte se na náš blog. Můžete si zde například přečíst jaká tajemství skrývá platina nebo jaké informace nám odhalí znamení zvěrokruhu.

Exit mobile version